Önskar mig ett uterum

August 12th, 2015

uterum

Ett riktigt fint uterum

Det här med att fixa och renovera upp huset har verkligen fått fäste hos mig. När man väl börjar är det lite svårt att sluta, för man ser hur mycket det finns som man skulle vilja göra. En sak som jag skulle vilja ha är ett uterum. Jag tycker att det ser så mysigt ut med uterum där man kan sitta och njuta även fast det är kallt eller blåsigt eller regnigt ute, och dessutom tycker jag att det gör mycket för utseendet på huset. Huset blir liksom finare. Det ser lyxigare ut. Och det känns förmodligen ganska lyxigt också.

Så ett uterum är något som står högt på önskelistan. Det är ju förstås ett ganska stort och kostsamt projekt, men jag tycker att man ska se det mer som en investering istället, både i sig själv och i huset. Dessutom gäller det ju som med allt annat att man jämför priser och tjänster så att man inte betalar mer än man behöver. En kollega har ganska nyligen skaffat ett uterum från Uterumsmästarna, och hon kunde varmt rekommendera dem. Bra produkter, bra tjänster, bra villkor, bra priser – hon kunde inte komma på något negativt att säga om dem, och det är väl det bästa betyget man kan ge. Så om jag nu ska skaffa ett uterum framöver så kommer jag helt klart att titta på Uterumsmästarna först.

Men det får bli ett projekt att fundera mer på nästa år. Det finns annat som måste fixas först, och fler hål att stoppa pengarna i. Fast fantisera och drömma kan man ju alltid göra, och det är ju alltid bra att ha en plan och vara väl förberedd. Tänk att jag trodde aldrig att jag skulle tycka att det var så roligt att renovera och fixa med huset. Nu kan jag nästan kalla det ett intresse!

Leave a Reply