Och efter kick-offen blev det…

February 18th, 2016

Jag skrev ju nyss om vår kick-off som hade. Hur grymt som helst! Och för att hålla ångan uppe är det även dags för konferens och jag har fått i uppdrag att fixa med allt. Uppdraget innebar att hitta rätt ställe med lugn och ro och lagom långt bort från kontoret.
Alltså blir det konferens i Tällberg! Jag har precis bokat så vi ska vara på Green Hotel med fantastisk utsikt över Siljan.

För kropp och själ
Vi kommer så klart mest att jobba under de här dagarna men vi kommer även att ha tid att göra lite annat också. Bland annat ska vi åka till Mora och gå på Anders Zorn-museet – dit har jag alltid velat gå! Han var så oerhört skicklig med sin pensel. Hur han lyckades måla vatten så naturtroget är mig ett fullkomligt mysterium. Tydligen är själva hemmet också väldigt spännande att gå runt i med många roliga detaljer, som en mathiss till exempel. Jag har också hört att deras kafé är något alldeles extra. Det kan vi behöva efter allt inmundigande av konst och intryck.
Zornmuseet i Mora, en av Dalarnas höjdpunkter.
Maten i fokus
På Green Hotel ser de ut att veta hur man lagar mat på rätt sätt, utifrån bilderna på deras hemsida. Jag hoppas alla deltagare ska bli nöjda med det vi får, kan inte tänka mig annat. För det är bland det viktigaste när man åker iväg nånstans tycker jag. Det gäller även på utlandsresor – att maten är bra och intressant kan göra en hel semester. Och tråkig och blek mat kan sänka en i övrigt suverän resa. Alltså har jag höga förväntningar på maten på konferensen. Och det är ju ofta kring maten man verkligen möts – då har man hunnit processa det man lärt sig under dagen och slappnar av och får i sig ny näring. Alla kryper ur sina konferenskokonger och liksom vaknar till liv på riktigt.

Leave a Reply