När man vill göra det lite mer speciellt

March 15th, 2017

Nu är det vårkänslor i luften och det kan enbart betyda en enda sak – det är snart dags för bandyfinalen 2017! Och det är inte vilken final som helst utan den kommer att spelas mellan Bollnäs, som slog ut Villa i en rafflande semifinalserie, och Edsbyn. Det är roligt om det är Bollnäs mot Edsbyn i final då det blir ett riktigt derbymöte, då orterna ligger ganska nära varandra rent geografiskt. Att Bollnäs dessutom slog ut de regerande mästarna är extra roligt. Det kommer med andra ord att blir väldigt känslomässigt mellan lagen!

Ladda inför Tele 2 Arena
Som ni kanske redan vet så har finalerna i bandyn flyttats från Studenternas IP till Tele 2 Arena. Anledningen är helt enkelt att läktarmöjligheterna ska vara bättre och att det ska vara möjligt att ta in fler åskådare till matcherna, och hittills har det fallit väl ut. Men nu är det inte riktigt alla som har möjlighet eller råd att åka iväg på dessa finaler, vilket betyder att man får försöka ordna bandyfesten på annat sätt, och det är precis det som jag har sett till att göra med hjälp av en eventbyrå!

Finalen spelas de 25 mars, så är det är verkligen skönt att jag la över all eventplanering på en kunnig och skicklig byrå! Dessutom är det ju väldigt skönt att man kan få bandyfesten ordnad i en inramning som man väljer själv, speciellt när man har tröttnat lite på att stå och frysa i ett stort gäng där man knappt ser något. Genom att istället planera in festen på lokal, men god mat och härliga drycker, så är jag helt övertygad om att jag och mina vänner kommer att få en alldeles utmärkt eftermiddag och kväll med mycket bandy, mycket skratt och dessutom slippa allt som har med de negativa aspekterna av bandy att göra!

Leave a Reply