Köpa löshår åt någon annan

May 7th, 2015

löshår onlineDet kan vara svårt att vara man ibland, speciellt när man ska försöka köpa en födelsedagspresent till någon tjej som man tycker om, vilket jag brottats med i några dagar nu. Det är svårt att riktigt veta vad det är som passar sig, och att sedan välja någonting som fungerar bra. Det ska ju vara någonting som både uppskattas och används. Lyckligtvis så är jag rätt så lyhörd av mig och lyssnar på henne när hon pratar så jag vet att hon har pratat om att hon vill prova på löshår. Till vardags har hon kort hår, men hon har flera gånger sagt att hon då och då skulle vilja prova på långt. Men eftersom hon inte vill låta håret växa ut så är det löshår som gäller – eller som ska gälla, eftersom hon inte kommit sig för att köpa ännu.

Att köpa löshår åt någon annan kanske låter väldigt svårt – det måste ju bli rätt nyans och så vidare. I det här fallet hjälper det en hel del i och med att hon har svart rakt hår. Det gör det betydligt enklare att hitta någonting som passar bra, i alla fall så hoppas jag det. Jag har letat runt efter löshår på nätet och på så sätt lärt mig en hel del, till exempel att det finns flera olika sätt att fästa löshår på. Clip-on känns som det absolut bästa om man ska köpa löshåret som en present åt någon, då övriga metoder är krångligare och dessutom ibland också avsedda att sitta i håret permanent, flera månader i sträck. Clip-ons passar för tillfälliga hårförlängningar och det är ju just det som hon är ute efter.

Sagt och gjort. Löshår beställt och köpt och nu är det bara att vänta. Förhoppningsvis tycker hon att det är en rolig och lite annorlunda present. Jag har i alla fall gjort mitt absolut bästa.

Leave a Reply