Köket är nästa projekt

June 23rd, 2015

Som jag skrev för ett tag sedan så har jag börjat byta ut en del saker i huset, och nu är det köket som står på tur. Det är inte tal om någon totalrenovering, men jag ska byta ut köksluckorna och så ska jag skaffa nya vitvaror. När det gäller luckorna har jag tittat på www.malarkok.se som jag tycker verkar vara ett bra alternativ, framför allt för att man kan få luckor som är specialtillverkade efter de befintliga stommarna. Det känns skönt att slippa tänka på att hitta luckor som passar, och Mälarkök står dessutom för mätningen vilket är en stor fördel. Annars har man liksom en press på sig att mäta rätt, och har man då mätt fel så får man skylla sig själv när luckorna inte passar. Men det behöver man som sagt inte tänka på hos Mälarkök.

fina köksluckor

Ett kök med fina köksluckor

Som jag förstår det så får man ett kostnadsfritt hembesök där man får titta på prover på luckor och handtag, och kanske också får lite tips och råd om vad som kan tänkas passa i köket när det gäller färger och sådant. Sedan när man har bestämt sig så tillverkas luckorna och då kan man också få hjälp med själva monteringen, vilket också är väldigt skönt eftersom det inte alltid är helt lätt att få köksluckor raka. Med all den här servicen så skulle man ju kunna tro att det skulle kosta en rejäl slant, men lite överraskande så har Mälarkök också konkurrenskraftiga priser, och hembesöket är ju dessutom gratis (och man får också ett till om man nu inte skulle kunna bestämma sig på det första), så det verkar faktiskt vara ett alternativ som både är smidigt och prisvärt.

När det gäller vitvarorna så tror jag att jag ska beställa dem på nätet. Det är oftast billigast och nu för tiden är det ju så bra fraktvillkor. Jag ser fram emot ett snyggt och uppdaterat kök!

Leave a Reply