En annan sorts bandy

April 11th, 2016

Hallå! Tillbaka igen efter två månaders pyssel med annat. Senaste tiden har jag varit en del uppåt Borlänge och hjälpt morfar med att bygga ut sitt hönshus. Morfar är en sådan extrem entreprenör och har verkligen något på gång hela tiden. Mamma blir tokig på honom så jag får åka dit istället.

Medan man ändå var i stan kände jag ju att man behövde spana in Somalia Bandy som blivit så kända. Kollade ju på det när Filip och Fredrik körde det på TV såklart. Man vill inte missa en chans att få se Bandy, så är det bara – även om det inte var just Boltic Göta denna gång. Så för er som inte hajat vad det innebär, kolla detta klipp:

En vända på kupolen och Stadium
Efter att jag tog en promenad för att kolla lite på området där deras historia sägs ha börjat så tog jag en vända till det lokala shoppingstället i staden, som kallas Kupolen. Dom hade även ett Stadium Outlet bredvid så jag passade på att lira in där på vägen för att kolla på lite nya skor.

I Kupolen var det helt okej förutom att det var en massa försäljare som var på en. Det var mobilabonnemang och naglar och allt tänkbart. Men stannade faktiskt och pratade med en söt tjej som jobbade för ett företag som heter Fina Mig. Hon kom fram och tyckte att jag hade fint hår och sa att hon ville dela ut något prov på en hårprodukt, och ja. Man säger ju inte nej till en söt tjej 🙂

Grillkväll och Youtube med morfar
Men det fick stanna där kände jag. Tog tacksamt emot produkten och gick vidare en stund innan jag tog bussen tillbaka till morfar. Han hade ställt fram grillen och tyckte vi skulle äta ”Mat för riktiga karlar” som han uttryckte det, haha. Han är så härlig krutgubben 🙂

Sedan visade jag några matcher av Boltic Göta på Youtube för gubben. Han vart inte så förälskad som jag, haha. Men ändå,tur man är olika.

Leave a Reply