Bloggen återuppstår!

January 15th, 2015

Med bakgrund av den nya tidens Boltic väljer jag att på nytt väcka liv i bloggen. Precis som mitt bandyintresse i stort så har också bloggen återigen fått liv och jag hoppas på att jag kan redogöra för många fantastiska och makalösa historier här. Dock kommer bloggen inte att handla lika mycket om bandy, utan övergå mer i en personlig blogg. Med det sagt kommer bandy ändå inte att uteslutas helt, det är ju ett stort intresse jag har!

Det är blandade känslor som Karlstadgossarna bjuder på numera. Som många av er vet så spelar Boltic/Göta återigen under namnet Boltic, och för er som inte vet hur namnet skapades så var det grundarnas favoritlag inom fotboll som låg bakom, nämligen Bolton och Celtic. Boltic spelar numera i Allsvenskan södra, strax under Elitserien i bandy, och det är mycket som händer i föreningen. Förrförra säsongen var Boltic med och kvalade upp till högsta ligan, för att senare nästa säsong vara med och kämpa om att hålla sig kvar. De ställdes i två matcher mot lokalkonkurrenten Mosserud, en batalj som slutade med Bolticvinst, totalt 11-3.

Boltic får en ny chans i år i södra Allsvenskan, och det är upp till bevis för gossarna nu, för det börjar pratas om att Elitserien ska tömmas på lag. Då gäller det att hålla sig i övre skiktet för att säkra platsen i Allsvenskan, och jag har höga förhoppningar om att det också kommer att bli så.

Där fick ni en liten nulägesrapport vad gäller Boltic Bandy, men i framtiden blir det alltså lite mer personliga inlägg här. Hoppas ni följer bloggen ändå!

Leave a Reply