Bergvärme är höstens stora projekt

October 20th, 2019

Ni som har följt min blogg vet att jag tycker att det är riktigt roligt att göra om hemma. Jag tror att jag uppdaterade er om min köksrenovering? Det har hur som helst hänt en del här hemma sedan jag skrev i bloggen senast. Jag har bland annat målat om huset. Det är falurött nu med vita knutar. Vi körde på ett riktigt klassiskt utseende.Senast i raden av renoveringsprojekt är en uppdatering av vårt värmesystem. Vi ska nämligen skaffa bergvärme! Förra helgen var en firma här och tittade på tomten. De ska sätta igång med borrningen på onsdag. Vi har redan införskaffat värmepumpen och vi har ett vattenburet värmesystem sedan innan så jag tror att de här kommer att bli riktigt bra. En fördel med bergvärme (även om det är ganska dyrt att köpa) är att energin är förnyelsebar.

Bandyns premiäromgångar

När bergvärmen är installerad är det dags att pausa hemmaprojekten ett tag och bänka sig framför tv:n istället. Första november är det ju som ni förmodligen redan vet premiär för elitserien i bandy 2019/2020. Två nya lag har gjort entré i form av Åby/Tjureda IF och AIK Bandy. Det ska bli intressant att se hur de står sig i konkurrensen. Vad tror ni om årets säsong? Även om jag tycker att det är kul att titta på elitserien kommer jag självklart att koncentrera mig på mitt älskade Boltic i allsvenskan. De har tagit in fyra nya ansikten: Gustav Andersson, Gustav Jansson, Daniel Aspengren och Max Sundelius. De ska bli riktigt kul att se hur det går i första matchen för säsongen som spelas hemma på Tingvalla mot Tillberga Västerås.

Leave a Reply